Запрошуємо взяти участь у 12th Health Insurance Forum 21 вересня!

Запрошуємо взяти участь у 12th Health Insurance Forum 21 вересня!

Попри усі виклики війни та складнощі воєнного часу, страховий брокер “СБ Малакут” вирішив провести конференцію 12th Health Insurance Forum. Запланована конференція це не тільки нагода поділитися знаннями та досвідом, але й можливість зустрітися наживо, відчути взаємну підтримку та єдність усіх учасників ринку.

Серед запланованих тематик для докладів та панельних дикусій:
– Зміни на страховому ринку ДМС, які відбулись за минулий рік та новини регулятора страхового ринку – НБУ;
– Актуальне становище та прогноз розвитку ситуації на ринку ДМС, рейтинги страхових компаній;
– Перспективи розвитку системи охорони здоров’я України.

Серед запрошених спікерів – представники державних інституцій, закладів охорони здоров’я, керівники страхових компаній та їх клієнтів. Заплановані доповіді представників провідних українських та міжнародних компаній, у яких будуть наведені кейси з впровадження та функціонування ДМС, розкриті стратегічні підходи компаній до впровадження ДМС, співпраці зі страховими компаніями та брокерами.

Конференція відбудеться 21 вересня 2023 року в готелі Хаятт Рідженсі Київ, вул. Алли Тарасової, 5. Початок реєстрації: 9:00. Місце проведення конференції обладнане надійним укриттям на випадок повітряних тривог.

Участь у конференції безкоштовна за умови попередньої реєстрації. Для початку реєстрації потрібно заповнити форму на сайті conference.sb-malakut.com.ua. На сторінці конференції та у розсилках ми будемо своєчасно інформувати Вас про всі новини з підготовки 12th Health Insurance Forum.

Джерело: СБ Малакут

Поділитися цією публікацією