Збір на евакуаційне авто

Збір на евакуаційне авто

Це – нвш друг Roman Kholodov. За два роки війни він і його команда евакуювали десятки тисяч поранених бійців, тяжкохворих дітей і дорослих. Воїни ЗСУ роблять неможливе, жертвуючи своїми життями, кров’ю і здоров’ям, щоб врятувати нас і зупинити цю мерзенну орду. Рома також ризикує собою, рятуючи поранених.

Щоб ви знали, десь 400-500 гривень – стільки коштує евакуація одного пораненого туди, де оперуватимуть, складатимуть понівечені вибухами кінцівки, реампутуватимуть і лікуватимуть від контузій.
У Роми нещодавно був день народження, давайте йому допоможемо. Roman Sulzhyk і СБ Малакут організуємо акцію, збір коштів з якої піде на евакуацію поранених бійців ЗСУ.
28 лютого о 19-00 відбудеться допрем’єрний показ другої частини фільму “Дюна”. Ми викупили VIP-зал на 46 місць у кінотеатрі “Оскар”, розташованого в ТРЦ Гулівер. Усі, хто хоче допомогти донатом для евакуаційної команди Романа Холодова, отримає квиток на Дюну-2.
Для отримання квитка потрібно відправити донат від 3 000 грн на ций номер картки банки 5375 4112 1162 7968 (саму банку додатково виніс в комент). Після чого скинути деталі транзакції та ваші ПІБ Katrin Komarets у ФБ-месенджер або телеграм за її контактом (+380 66 810 51 99 або @kateryna_dl), щоб вона занесла вас до списку глядачів на допрем’єрний показ.
Після цього чекаємо Вас 28 лютого на 19-00 у Мережа кінотеатрів “Оскар” у ТРЦ Gulliver. А краще на півгодинки-годину раніше, щоб випити і поспілкуватися.
Слава Україні!

Поділитися цією публікацією