Збір на швидкі для авіаторів

Збір на швидкі для авіаторів

Пам’ятаємо, що мирне життя в Києві, всі наші виставки, події та зустрічі, можливі лише завдяки військовим, які тримають фронт за нашими спинами і небо над нашими головами. Тому продовжуємо пахати і підтримувати наших.

Зараз спільно з фондом SMART Medical Aid та проектом У нас завжди буде Мрія збираємо кошти на придбання швидких для авіаторів. Мета збору – 5,5 млн грн, які підуть на придбання 5 карет швидкої допомоги, обладнаних усім необхідним для роботи в зоні бойових дій.

Щоб допомагати було приємніше – тим, хто долучається до збору, даруємо ексклюзивні арт-постери. Вони унікальні, бо до кожного постера докладена частинка фюзеляжу літака «Мрія». Плюс, кожен постер підписаний заступником головного конструктора «Антонов» Анатолієм Вовнянком. Таких постерів існує лише 100 штук, з них 10 буде подаровано учасникам збору.
5 – тим, хто зробить найбільші за розміром внески
5 – розіграємо випадковим чином серед усіх донаторів.
Автору найбільшого внеску дістанеться суперпостер із підписом В.Ф. Залужного!


Розумію, що з кожним місяцем все важче знаходити кошти. Але ворог нікуди не подівся. Потреби військових – нікуди не поділися. Тому і ми не маємо права зупинятись.

Дякую партнерам, які вже долучилися до цього проєкту: СБ Малакут, Obozrevatel, Медичний Центр «Інго», Спілка українських підприємців – СУП, Glovo, espreso.tv

Друзі, прошу підтримати цей збір! Разом ми можемо вберегти життя авіаторів на фронті. А «Мрія» – навіть зруйнована – продовжує допомагати Україні і українцям.

Поділитися цією публікацією