Медична страховка – важливий фактор для вибору нової роботи

Медична страховка – важливий фактор для вибору нової роботи

Медичне страхування та захист доходів є головними факторами при пошуку роботи для 57% респондентів у Великій Британії. Такі результати опубліковано у звіті Асоціації британських страховиків (ABI), підготовленому спільно з консалтинговою компанією Public First.

Інтернет-ресурсу УкрСтрахування зі звіту ABI відомо, що 65% працівників, які отримали доступ до професійної реабілітації через страхову компанію, не оформляли лікарняний лист. Кожен п’ятий із застрахованих зміг скористатися «підтримкою при поверненні на роботу».

«Роль страховиків у забезпеченні здорової та процвітаючої робочої сили не можна недооцінювати. Інвестиції сектора у профілактику та ранню діагностику спонукають людей контролювати своє здоров’я та жити. здоровішим життям», – прокоментувала Ребекка Діган, керівник відділу охорони здоров’я в ABI.

За її словами, «на користь роботодавців інформувати своїх співробітників про доступну їм підтримку в галузі охорони здоров’я та благополуччя як у перший день нової роботи, так і щороку».

Джерело: ukrstrahovanie.com.ua

Поділитися цією публікацією