Ризик здоров’я та безпеки для директорів та посадових осіб – головний ризик D&O

Ризик здоров’я та безпеки для директорів та посадових осіб – головний ризик D&O

За результатами аналітичних опитувань, у 2024 році ризик для здоров’я та безпеки посідає перше місце у переліку потенційних ризиків для директорів та посадових осіб (D&O).

Інтернет ресурсу УкрСтрахування зі звітів міжнародного брокера WTW та глобальної юридичної компанії Clyde&Co стало відомо, що респонденти з числа топ-менеджерів, директорів та інших посадових осіб вважають ризики для безпеки та здоров’я дуже чи надзвичайно важливими.

Таку відповідь дали приблизно 84% директорів, посадових осіб та ризик-менеджерів у всьому світі. На другому місці з 79% відповідей – ризик кібернетичного інциденту, на третьому – ризик витоку даних.

Нагадаємо, рік тому найважливішим ризиком представники D&O назвали кібернетичні інциденти та витік даних.

«Хоча за останні п’ять років кібер-інциденти та витік даних були головними ризиками для директорів та посадових осіб, було несподіванкою побачити, що тепер здоров’я та безпека вважаються головним ризиком. Очевидно, що пандемія продовжує впливати на бізнес-середовище, і деякі наші клієнти називають зростання психічного здоров’я серйозною проблемою у своїх організаціях», – прокоментував Джеремі Уолл, голова Global FINEX, WTW.

Джерело: ukrstrahovanie.com.ua

Поділитися цією публікацією